Handlar du som privatperson eller företag?
En visp är inte bara en visp. Beroende på dess form och design är den specialiserad för helt olika uppgifter i köket. Att använda rätt typ av visp är ofta skillnaden mellan en luftig, voluminös maräng och en platt smet, eller mellan en slät, klumpfri béchamelsås och en som bränt fast i botten. Valet av verktyg är helt enkelt avgörande för allt från konsistensen på en sås till volymen i en smet. Vi erbjuder professionella vispar i olika utföranden, byggda för att ge bästa möjliga resultat och tåla daglig användning.
De två vanligaste typerna av professionella vispar är ballongvispen och spiralvispen, och de har varsitt tydligt expertområde:
Sluta kämpa med fel verktyg för uppgiften. Genom att ha båda typerna av vispar i din redskapslåda är du alltid redo att tackla alla utmaningar, från den mest delikata marängen till den krämigaste såsen. Komplettera ditt kök med de specialiserade vispar som är designade för att lyckas. Utforska vårt sortiment av professionella vispar i olika storlekar.