Kundsupport
Kontakta oss
Företag | Privat
Handlar du som privatperson eller företag?
Rostfria bänkar i diskrum kallas för inmatningsbänk och utmatningsbänk. Inmatningsbänkar har en vask, ofta med rostfri silhink som samlar upp matrester. Här spolar du av den smutsiga disken. Utmatningsbänkarna är en vanlig rostfri bänk med spår för diskbacken.
Har du en restaurangdiskmaskin av huvmodell, typ en Wexiödisk WD-6, ska du definitivt använda dig av en inmatningsbänk och en utmatningsbänk. Med en inmatningsbänk slipper du lyfta diskbackarna in i diskmaskinen. En diskback fylld med tallrikar kan väga så mycket som 20kg. Efter några hundra backar i veckan har du slitit ut axlarna på dig själv eller serveringspersonalen. En inmatningsbänk till diskmaskin hakas fast på kanten på diskmaskinen vilket också gör att allt vatten åker ner i diskmaskinen istället för på golvet. Du minimerar alltså halkrisk också.
Utmatningsbänkar fungerar på samma sätt som inmatningsbänken. Man hakar fast den i kanten på diskmaskinen och du kan lätt glida ut diskbackan från maskinen. Diskgodset står kvar på utmatningsbänken tills det torkat och sedan kan man sätta tillbaka diskgodset på sin rätta plats igen.
En tumregel när du ska välja storlek är enligt följande:
60 cm längd = 1 diskback
110 cm längd = 2 diskbackar
160 cm längd = 3 diskbackar
Är du i behov av någon speciallanpassad rostfri bänk i diskrummet?
Vi hjälper dig att få det som du vill ha det!Ring bara Gastrotech på 044-109200 eller skicka ett e-mail till info@gastrotech.se så hjälper vi dig ta fram ett förslag som passar din verksamhet.Vi har över 20 års erfarenhet av diskrum för restauranger och storkök.Visste du att företaget startade med försäljning av rengöringsmedel till restauranger där diskmedel och torkmedel för restaurangdiskmaskiner var vårt fokusområde?
Vi kan det här med diskrum!