Kundsupport
Kontakta oss
Företag | Privat
Handlar du som privatperson eller företag?
Underbänkdiskmaskiner för restaurang, bar, café och storkök. Skillnaderna mellan de olika modellerna är inte så stora som man ibland kan tro. Här finns ett smalt utbud av underbänkdiskmaskiner som vi valt ut som vi tycker är bra både i kvalité och i diskresultatet.
Alla underbänkdiskmaskiner är effektiva och diskar färdigt på 3-6 minuter beroende på valt program. Diskmaskin under bänk placeras oftast under kassadisken, baren eller i en restaurang som har mindre utrymme och inte kan ha ett helt diskrum.
Underbänkdiskmaskiner är populära på pizzerior och restauranger som har mestadels avhämtning.
Saker du bör tänka på när du ska köpa en ny underbänkdiskmaskin:
Det viktigaste man bör tänka på är måtten på luckans öppning. Får diskgodset plats? Det är framför allt viktigt om man ska diska pizzatallrikar eller höga vinglas och champagneglas. Välj alltid en underbänkdiskmaskin som har standardmått på diskbackar - 50x50cm. Detta förutsatt att du inte har väldigt liten plats och kanske bara ska ha diskmaskinen som en glasdisk i baren. Du måste också tänka på att ha plats till diskmedel och torkmedelsdunkar. Oftast är dessa ca 10 liters dunkar.
Vilken elanslutning har du? Vissa har haft en hushållsmaskin ståendes och tycker att det är dags att uppgradera. Går det att ansluta en underbänkdiskmaskin för restaurangbruk? De flesta går att koppla om till 230V, 10A men de kommer ofta förberedda för 3-fas 400V. Känner du dig osäker kan du kontakta oss så hjälper vi dig med att välja rätt diskmaskin för dina förutsättningar.
Det finns flera märken och modeller av underbänkdiskmaskin att välja på. På Gastrobutiken.se kan du hitta märkena Wexiödisk, Smeg och Elettrobar.