Kundsupport

Kontakta oss

Företag | Privat

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan
0 Produkter
Varukorg
Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
CHSV510_2.jpg

Sous Vide

Sous Vide

Otroligt populärt sätt att tillaga mat. Med hjälp av en cirkulator kan du köra sous vide. Sous vide är ett fransk ord som egentligen betyder "under vakuum". Man vakuumförpackar altså mat i en värmebeständig vakuumpåse med hjälp av en maskin som suger ut luften från påsen och försluter den. Sedan stoppar man ner påsen med köttet i ett vattenbad med en sous vide maskin eller cirkulator som det egentligen är. Man ställer in en exakt temperatur och låter köttet värmas långsamt och länge för att bli riktigt mört.

Man kan även använda en vakuumförpackare för att marinera kött. Du marinerar på oerhört kort tid tack vare vakuum. Lägg i köttet och kryddor eller marinad efter önskemål. Vakuumförpacka och efter bara en timme har köttet dragit åt sig av de härliga kryddorna.

- Välj produkt -

Filtrera Sortera
Antal artiklar 6
Varumärke
Bredd (mm)
Djup (mm)
Höjd (mm)
Färg/material
Info
Info
Sous Vide Precision Circulator
champion-logo.png
1 493.85
Vakuumförpackare Handhållen
champion-logo.png
286.35
Vakuumförpackare Slim
champion-logo.png
CHVF110
I lager
573.85
Vakuumförpackare
champion-logo.png
CHVF210
I lager
918.85
Vakuumpåsar 50-pack 20*30cm
champion-logo.png
CHVF210-50P
I lager
205.85
Vakuumpåsar 50-pack 28*30cm
champion-logo.png
CHVF410-50P
I lager
228.85